De Open Coffee Papendrecht is elke 3de woensdag van de maand van 9 tot 11 uur

 

Wij zijn te gast op verschillende inspirerende locaties binnen Papendrecht. Houdt deze site en/of onze Facebook-pagina in de gaten voor de locatie van de eerstvolgende Open Coffee. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een uitnodiging in de mail. De kosten van de Open Coffee zijn normaal gesproken 5 euro p.p. hiervoor kan onbeperkt koffie en thee gedronken worden. Soms is dit op een bepaalde locatie organisatorisch niet handig en wijken wij hier van af. Dit wordt dan duidelijk vermeld in de uitnodiging (nieuwsbrief).

 

 

Voor wie is de Open Coffee Papendrecht?

 

Voor ondernemende mensen uit Papendrecht en omgeving. Dus ben jij een ondernemend type? Werkzaam als zelfstandige, freelancer, werkgever of werknemer binnen een bedrijf of organisatie of 'in between jobs'? Dan ben je van harte welkom!

 

 

Waarom?

 

Omdat het leuk en motiverend is om andere ondernemende mensen te ontmoeten. Om inspiratie op te doen, jezelf te laten zien, mooie gesprekken te voeren en te leren van elkaar. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie.

 

 

Vind je het leuk om een keer een workshop te geven als aanvulling op de Open Coffee? Of wil je een (korte) presentatie van jezelf of je bedrijf geven tijdens de Open Coffee?

Spreek iemand van de organisatie aan tijdens de Open Coffee of stuur ons een mail - info@opencoffeepapendrecht.nl

Data Open Coffee Papendrecht 2018

 

wo 26 september zijn we te gast bij

Officious

Schooldwarsstraat 48

3351 AT Papendrecht

 

tijd: van 9 tot 11 uur